Servicii ROI AGENCY - Facem tot ce trebuie făcut în marketing digital !

Îți ajutăm brandul să-și atingă potențialul printr-o abordare creativă și soluții inovative, care transformă vizitele de pe site în conversii.

Servicii de Marketing Digital care dezvoltă o identitate puternică a brandului pe piața online

De ce să lucrezi cu ROI AGENCY?

Ne luăm angajamentul de a inova și de a îmbunătății afacerea ta online prin eforturi digitale, care transformă utilizatorii în clienți care cumpără

Dezvoltare servicii web și digital marketing în 6 etape

1. Analizăm

Analizăm afacerea ta online la momentul actual și organizăm o întâlnire prin care aflăm care sunt așteptările tale raportate la investiția de marketing.

2. Planificăm

În funcție de serviciile solicitate, cei 5 specialiști ROI AGENCY planifică timpul de dezvoltare și creează o strategie de marketing adaptată nevoilor afacerii tale.  

3. Creăm

Începem procesul de dezvoltare al magazinului online, construim design-ul web, creăm conținutul text și vizual pentru site și campaniile de publicitate.

4. Implementăm

Folosim instrumente web profesionale și vaste cunoștințe în marketing și eCommerce pentru a implementa conținutul creat pe toate canalele solicitate.

4. Monitorizăm

Monitorizăm performanța acțiunilor noastre și urmărim rezultatele obținute după implementare, pentru a înțelege ce trebuie ajustat și optimizat.

5. Raportăm

Realizăm rapoarte unice de performanță pentru fiecare afacere pentru a arăta valorile la care s-a ajuns și pentru a-i ajuta pe clienți să tragă o concluzie.

Cum putem să îmbunătățim performanța magazinului tău online?

Hai să stabilim o întâlnire reală sau virtuală!