AUDIT Magazine Online - Îți arătăm ce trebuie să optimizezi pentru a vinde mai rentabil

Analizăm magazinul online din toate direcțiile : conținut web și text, performanță SEO, structură UX/UI, conținut tehnic CMS, funcționalitate mobile friendly, prezența în social media și multe alte aspecte care prezintă răspunsul la problema ta cu vânzările!

Analiza Audit Site urmărește bazele a 5 piloni esențiali în eCommerce

Examinăm, testăm și verificăm tot ce se vede și ce nu se vede în site-ul tău.

În 10 zile lucrătoare primești rezultatele auditului care conține o analiză SEO site detaliată, o analiză tehnică CMS a platformei web, informații despre problemele găsite și soluții de optimizare care îți arată pașii concreți pe care să-i urmezi pentru a crește performanța magazinului tău online!

Ce direcții urmărim în Audit Site eCommerce?

 • Audit SEO

  Analizăm prezența ta în Google Search și scorul de performanță web pentru a depista problemele care nu te lasă să urci în rezultatele căutărilor.

 • Audit UX / UI

  Examinăm structura și latura user friendly a site-ului pentru a înțelege cât de bine respectă criteriile UX (User Experience) și UI (User Friendly).

 • Audit Script

  Verificăm dacă instrumentele de marketing online sunt setate corect și monitorizează cu precizie cele mai importante date pentru un eCommerce.

 • Audit CMS

  Găsim problemele și erorile tehnice ale platformei care susține magazinul online și care afectează scorul de performanță și viteza de încărcare.

 • Audit Competitori

  Efectuăm o analiză comparativă între afacerea ta și cei mai importanți concurenți din domeniul tău, pentru a vedea acțiuni întreprind ei și ce poți tu să faci mai bine.

De ce magazinul tău online are nevoie de un Audit SEO Website?

Pentru că îți oferim o procedură prin care recuperăm investiția ta în marketingul online!

Degeaba investești în campanii de promovare și strategii de marketing digital sau SEO, dacă nu elimini problemele care te țin pe loc.

De ce să alegi Audit ROINTGEN ECOMMERCE de la ROI AGENCY?

Pentru că vei avea acces la o echipă dedicată de profesioniști cu înaltă experiență în SEO și Marketing Digital care depun toate eforturile necesare pentru a-ți crește afacerea la un alt nivel!

Cum putem să îmbunătățim performanța magazinului tău online?

Hai să stabilim o întâlnire reală sau virtuală!