Publicitate Facebook Ads - Configurăm reclame targetate pe audiența care vrea să cumpere produsele tale!

Promovarea Facebook Ads garantează creșterea traficului și a vizibilității site-ului, însă pentru a-i convinge pe utilizatori să cumpere de la tine, ai nevoie de o strategie personalizată de promovare Facebook și Instagram care să-ți prezinte produsele într-o manieră unică și interesantă pentru clienții potențiali

Promovarea Social Media - transformăm pagina afacerii tale într-un generator de lead-uri și conversii!

Campaniile Facebook Ads și Instagram Ads au nevoie de un buget de promovare pentru a obține rezultate măsurabile.

Strategia noastră de marketing urmărește să maximizeze rezultatele obținute de reclama Facebook și să crească gradul de încredere și implicare din partea publicului.

Reclamele Facebook sunt un canal excelent de comunicare între brand și consumator, de aceea la ROI AGENCY construim reclame Facebook și Instagram care ies în evidență pe feed-ul consumatorilor și îi determină să interacționeze cu brandul.

Servicii de administrare reclame Facebook care-ți ridică magazinul online la noi standarde!

Oricine poate crea reclame în Facebook dar nu oricine poate genera venituri impresionante prin costuri reduse.

Experiența noastră în publicitatea Facebook și Instagram ne-a demonstrat că campaniile de marketing trebuie monitorizate și optimizate continuu pentru a obține un ROI excelent.

La ROI AGENCY urmărim să depășim limitele brandului tău și să modelăm valoarea ratei de conversie!

Servicii Publicitate Facebook Ads
pentru afacerea ta online

Creștem traficul pe site și vizibilitatea brandului

Publicitatea Facebook Ads facilitează identificarea unor noi segmente de public interesate de afacerea ta.

Promovarea paginii Facebook, promovarea produselor și direcționarea publicului pe site-ul web sunt reclame care țintesc vizibilitatea mărcii și contribuie la creșterea numărului de urmăritori în mediul online.

Creștem vânzările și îmbunătățim rata de conversie

Promovarea social media susținută de o strategie puternică de marketing digital poate să dubleze rata de conversie a unui magazin online în primele 6 luni de la pornirea campaniilor publicitare, reducând în același timp costurile de marketing stabilite.

Aceasta este o situație cu potențial maxim, dar care nu se aplică la toate afacerile online.

Obținem mai multe
click-uri și vizite

Canalele social media sunt spațiul virtual pentru miliarde de utilizatori, de aceea sunt perfecte pentru a-ți promova afacerea.

Este nevoie de un buget realist de marketing pentru a dubla conversiile, însă chiar și un buget minim pentru campanii Facebook Ads este suficient pentru a genera mai multe accesări web.  

Atragem mai mulți
clienți potențiali

Monitorizarea audiențelor oferă informații importante despre publicul țintă, care te ajută să creezi campanii remarketing prin care amintești intenția de cumpărare a utilizatorului, sau poți să setezi reclama plătită pe facebook pentru a direcționa utilizatorii pe paginile de destinație în care ar putea face o acțiune de conversie.

Generăm vânzări directe

Ofertele promoționale, reducerile de sezon, oferte 1+1 sau acțiunile de lichidare de stoc sunt soluții de marketing care motivează direct publicul vizat.

Campania de promovare Facebook și Instagram trebuie să surprindă perfect beneficiul pe care-l obțin consumatorii, astfel generăm un număr impresionant de vânzări directe cu costuri de marketing minime.   

Optimizăm bugetul de marketing

Pentru a cuceri piața online și pentru a obține mai multe vânzări din Facebook Ads, ai nevoie de un buget de marketing care alimentează campaniile de promovare.

Primele luni sunt esențiale în creșterea ratei de conversie, însă unul din avantajele promovării social media este analiza datelor de performanță în timp real a campaniilor de promovare, care ajută la stabilirea unui buget realist pe baza lunilor precedente.  

De ce să alegi serviciile de
publicitate Facebook Ads de la ROI AGENCY?

Pentru că vei avea acces la o echipă dedicată de profesioniști cu înaltă experiență în SEO și Marketing Digital care depun toate eforturile necesare pentru a-ți crește afacerea la un alt nivel!

Cum putem să îmbunătățim performanța magazinului tău online?

Hai să stabilim o întâlnire reală sau virtuală!