Publicitate Google Ads - Dezvoltăm campanii PPC care au grijă de investiția ta

Cu ROI AGENCY obții expertiza unei agenții Google Ads și PPC care îți propulsează magazinul online în primele rezultate din Google Search și Google Display!

Specialiștii în promovarea Google Ads construiesc campanii de promovare bazate pe ani de experiență în marketing digital și sute de reclame rulate pentru a crește traficul, vizibilitatea și conversiile magazinelor online din România și UE.

Servicii și strategii de marketing Google Ads care chiar funcționează!

Analizăm nevoile și comportamentul cumpărătorilor din branșa ta pentru a înțelege, a identifica și a separa audiența afacerii tale în segmente de clienți la diferite etape.

Construim campania de publicitate pe baza obiectivelor stabilite: creșterea vizibilității și a traficului pe site, creșterea numărului de comenzi prin PPC și îmbunătățirea ratei de conversie prin reclame Google Ads atractive, țintite și testate pentru a obține rezultatele dorite!

De ce magazinul tău online are nevoie de servicii PPC realizate de o Agenție de Google Ads?

Pentru că dispunem de cunoștințe avansate în marketing digital și promovare în Google Ads, precum și de instrumente profesionale de analiză și monitorizare în timp real.

Cunoaștem pașii care trebuie efectuați pentru a obține rezultatele dorite și ne dedicăm eforturile pentru a veni în permanență cu soluții și strategii inovative pentru a reduce costurile și pentru a crește vânzările efectuate pe site.

Servicii Google Ads pentru
afacerea ta online

Găsim cuvintele cheie
cele mai relevante

Găsim cuvintele cheie care generează cele mai multe căutări și cei mai mulți clienți potențiali interesați de domeniul tău.

Creăm o listă relevantă de cuvinte cheie pe care le folosim în publicitatea PPC și care ne ajută să ajungem cât mai aproape de rezultate maxime!

Identificăm și
segmentăm audiența

Identificăm publicul general și analizăm comportamentul consumatorilor pentru a înțelege care sunt nevoile și așteptările lor.

Creăm mai multe tipuri de audiențe precum clienți potențiali, clienți fideli, clienți care nu au finalizat comanda pe site, care ne permite să folosim o abordare diferită pentru fiecare categorie de public.  

Creăm conținut text și banner pentru reclame

Construim reclame originale, atractive și care să vorbească pe înțelesul clienților tăi potențiali.

Tonalitatea exprimată prin text și designul vizual al bannerelor pentru campanii Display influențează acțiunea utilizatorului, de aceea specialiștii noștri își folosesc creativitatea pentru a genera reclame care te fac să dai click!

Optimizăm PPC Continuu

Odată ce reclama în Google Ads rulează, specialiștii PPC încep etapa de monitorizare și optimizare.

Urmăresc pozițiile PPC, urmăresc costurile pentru licitațiile cuvintelor cheie, testează reclamele și analizează rentabilitatea rezultatelor pentru a obține cel mai bun randament PPC. 

Efectuăm Campanii de remarketing

Facem eforturi continue pentru a ajunge din nou la potențialii cumpărători și pentru a-i determina să finalizeze acțiunile începute pe site și să plaseze o comandă.

Campaniile de remarketing sunt destul de eficiente pentru a le aminti clienților de afacerea ta și pentru a le arăta intenția lor de a plasa o comandă.   

Monitorizăm și raportăm

Monitorizăm fiecare aspect din reclamele PPC și oferim un raport detaliat care conține analiza performanței campaniei Google Ads :

numărul de afișări și click-uri în rețeaua Search și Display, valoarea costului pe achiziție, valoarea ratei de conversie și interpretarea datelor pentru a urmări rentabilitatea investiției.  

De ce să alegi serviciile de publicitate Google Ads
de la ROI AGENCY?

Pentru că vei avea acces la o echipă dedicată de profesioniști cu înaltă experiență în SEO și Marketing Digital care depun toate eforturile necesare pentru a-ți crește afacerea la un alt nivel!

Cum putem să îmbunătățim performanța magazinului tău online?

Hai să stabilim o întâlnire reală sau virtuală!