Management Social Media - Construim o comunitate de clienți și urmăritori dedicați afacerii tale!

Rețelele de social media sunt cea mai eficientă metodă de a interacționa direct cu potențialii clienți și consumatori, fiind și un canal care generează lead-uri cu costuri reduse.
Comunicarea pe rețelele sociale este un bun instrument prin care construiești relația de încredere și loialitate față de audiența ta.

Ai la dispoziție opțiuni captivante și interesante de a-ți prezenta brandul și produsele într-o manieră creativă și autentică, care să reprezinte semnătura personalității brandului tău.

Construim brandingul și punem bazele identității afacerii tale printr-o strategie personalizată de Management Social Media

Managerul de social media și echipa de specialiști în content marketing analizează particularitățile afacerile tale, cercetează nevoile pieței și abordările de marketing ale concurenței, având o imagine clară despre caracteristicile audienței țintă.

Strategia de branding și comunicare urmărește să modeleze și să întărească prezența afacerii pe rețele sociale printr-o abordare inovativă și care influențează percepția despre brand în mintea utilizatorilor.

De ce ai nevoie de un plan de Management Facebook și Instagram?

Multe afaceri nu înțeleg avantajele de care pot beneficia prin dezvoltarea prezenței și a comunicării pe rețelele sociale.

La ROI AGENCY considerăm că paginile de Facebook și Instagram sunt imaginea reprezentativă a afacerii.

Dezvoltăm conținut creativ și captivant, creăm experiențe mai bogate și distinctive pentru clienții potențiali și viitori, creștem interacțiunea și autoritatea brandului, creăm conexiuni și relații de fidelizare și construim o comunitate de clienți și urmăritori care îți validează brandul și îi recunoaște identitatea.

Ce oferim prin serviciile de
Management Social Media?

Dezvoltăm planul
Social Media Marketing

Pentru a crește vizibilitatea și încrederea în brandul tău și pentru a-ți atinge obiectivele în afaceri ai nevoie de un plan de marketing pentru social media.

Specialiștii ROI AGENCY cercetează piața și elaborează strategii și campanii cu scopul de a crește implicarea consumatorilor și deschiderea față de brand.

Modelăm și optimizăm
strategia de branding

Brandingul este un aspect important în managementul social media. Identitatea brandului și percepția consumatorilor pot fi diferite.

O strategie de branding urmărește să scoată la suprafață o imagine pozitivă și autentică care întărește autoritatea brandului, extinde acoperirea de urmăritori și crește vânzările.

Dezvoltăm strategia
de Comunicare

Analizăm caracteristicile afacerii și potențialul audienței țintă pentru a dezvolta percepția pe care vrem să o câștigăm pe rețelele sociale.

Găsim tonalitatea potrivită a brandului și optimizăm imaginea online printr-un plan de comunicare și conținut captivant care arată valorile și autenticitatea brandului.   

Creăm conținut captivant
și personalizat

Atragem atenția audienței țintă prin postări de valoare, cu conținut interesant, captivant, care atrage interesul și influențează deciziile de cumpărare și stârnesc o reacție din partea utilizatorilor.

Furnizăm imagini și texte create de profesioniști în managementul rețelelor de social media. 

Creștem numărul de urmăritori

Gestionăm canalele de Facebook, Instagram, Linkedin printr-o strategie de marketing integrată și durabilă în creșterea vizibilității brandului.

Combinăm eforturile de creștere organică cu publicitatea plătită pentru a maximiza rezultatele și pentru a atrage mai mulți urmăritori pe site și pe rețelele sociale. 

Dezvoltăm popularitatea brandului

Urmărim să construim o identitate de brand pozitivă care modelează percepția publicului și trezește interes pe rețelele sociale.

Soluțiile noastre de management social media au scopul de a crește gradul de implicare al publicului prin atragerea recenziilor pozitive și creșterea ratei de răspuns față de brand. 

De ce să alegi serviciile de
Management Social Media de la ROI AGENCY?

Pentru că vei avea acces la o echipă dedicată de profesioniști cu înaltă experiență în SEO și Marketing Digital care depun toate eforturile necesare pentru a-ți crește afacerea la un alt nivel!

Cum putem să îmbunătățim performanța magazinului tău online?

Hai să stabilim o întâlnire reală sau virtuală!