OPTIMIZARE SEO - Plasăm site-ul afacerii tale pe prima pagină din Google!

Lucrăm la strategii avansate de SEO și digital marketing care să-ți ridice afacerea la noi standarde și care să le arate utilizatorilor că anume magazinul tău online conține produsele pe care le caută și de care au nevoie!

Suntem Agenția SEO și Marketing Digital care ține cont de rentabilitatea investiției tale!

Ajutăm companiile în toate nevoile lor de marketing digital, de la înțelegerea obiectivelor până la obținerea scorului potrivit de căutare organică.

Suntem prezenți și depunem toate eforturile necesare pentru a ajuta afacerea ta să crească, să se dezvolte și să vândă rentabil!

De ce magazinul tău online are nevoie de servicii SEO profesionale?

Ce înseamnă optimizarea SEO?
O procedură prin care îmbunătățim capacitatea site-ului de a atrage atenția motoarelor de căutare prin construirea unei prezențe specifice și de neînlocuit în rezultatele online.

Servicii SEO pentru magazinul tău online

Identificare cuvinte cheie

Echipa de specialiști SEO de la ROI AGENCY identifică toate cuvintele cheie și termenii de căutare din domeniul afacerii tale, analizează cuvintele cheie folosite pe site în prezent și cuvintele utilizate de concurența ta.

Pe baza informațiilor și a valorilor obținute construim o listă finală de cuvinte cheie relevante care să obțină cea mai bună vizibilitate pentru magazinul tău online !

Setarea corectă a linkurilor

Backlink-urile sunt o componentă uriașă care determină clasamentul afacerilor în rezultatele căutării. Optimizarea SEO a magazinului online presupune construirea corectă a linkurilor interne.

Acestea realizează trecerea de pe o pagină pe alta și crearea de conexiuni prin linkuri externe cu mai multe site-uri web relevante, care direcționează traficul pe site-ul tău

Optimizare SEO tehnic

Poziția magazinului tău în căutările online va crește odată cu optimizarea tehnică a platformei.

Îmbunătățirea vitezei de încărcare a paginilor din site, setarea corectă a link-urilor și optimizarea structurii site-ului la parametrii SEO sunt proceduri tehnice care facilitează algoritmii Google și permit motoarelor de căutare să identifice și să plaseze mai bine site-ul tău în rezultatele de căutare.  

SEO on-page

Îmbunătățim vizibilitatea ta online și câștigăm mai mult trafic de calitate.

La ROI AGENCY ne asigurăm că serviciile SEO respectă algoritmii Google și antrenează cele mai bune practici ale motoarelor de căutare pentru a crește încrederea site-ului tău.
Experții noștri SEO publică conținut unic și adaptat SEO, optimizează titlurile și etichetele HTML și utilizează imagini la rezoluția web acceptată.

SEO off-page

Optimizarea SEO off-page este esențială pentru a crea vizibilitatea și credibilitatea brandului, precum și creșterea prezenței online.

Folosim instrumente SEO și software-uri calificate pentru a crea legături unice care garantează calitatea conținutului magazinului tău pentru a influența percepția utilizatorilor cu privire la popularitatea, relevanța, încrederea și autoritatea afacerii tale eCommerce.

SEO local

Utilizatorii care caută produse online obțin primele rezultate de căutare de la afacerile locale din jurul lor.

Te ajutăm să îmbunătățești clasamentul SEO prin tehnici de optimizare a locației afacerii tale și setarea corectă a contului Google My Business (GMB). Optimizăm profilul GMB pentru a atrage mai mulți clienți cu intenții de cumpărare și pentru a crește numărul de urmăritori local.

De ce să alegi serviciile de Optimizare SEO
de la ROI AGENCY?

Pentru că vei avea acces la o echipă dedicată de profesioniști cu înaltă experiență în SEO și Marketing Digital care depun toate eforturile necesare pentru a-ți crește afacerea la un alt nivel!

Cum putem să îmbunătățim performanța magazinului tău online?

Hai să stabilim o întâlnire reală sau virtuală!