Publicitate Site - Maximizăm rentabilitatea investiției prin promovare plătită și organică

Gestionăm toate aspectele publicității online și ne concentrăm atenția pe generarea de trafic plătit și organic pentru a optimiza rata de conversie și pentru a crește rezultate afacerii tale!

Oferim un pachet de promovare online pe toate canalele potrivite pentru industria ta!

ROI AGENCY nu se specializează doar pe campaniile pay-per-click sau shopping ads.

Echipa noastră de specialiști se concentrează pe toate canalele de marketing potrivite domeniului tău și îți construiește o strategie de creștere prin abordarea a mai multor metode de promovare site.

Ce oferă serviciile de promovare magazin online de la ROI AGENCY?

Abordarea noastră se concentrează pe crearea unui sistem de creștere, unde reclamele plătite și eforturile organice lucrează împreună în fiecare etapă a promovării pentru a schimba statusul utilizatorului din vizitator în client.

Lucrăm la planificarea și implementarea strategiei de marketing, oferindu-le clienților timp și spațiu pentru a se concentra pe afacerea lor, în timp ce noi îi ajutăm să ajungă la noi culmi!

Ce cuprinde oferta de promovare online?

Configurăm campanii PPC
pe Social Media

Specialiștii noștri creează campanii peste care utilizatorii nu pot da scroll!

Reclamele pe Facebook, Instagram, Youtube îi transformă pe căutătorii ocazionali în clienți, afișând reclame relevante, de înaltă calitate, care oferă exact ceea ce au nevoie atunci când au nevoie.

Gestionăm paginile
de Facebook și Instagram

Activitatea pe rețelele de social media este esențială pentru un magazin online!

Echipa noastră îți propune strategia de comunicare și conținutul atractiv pentru conturile de social media, concentrându-și eforturile pentru a crește notorietatea brandului și pentru a dezvolta o comunitate de clienți reali și potențiali. 

Implementăm campanii de shopping în Google

Reclamele de shopping pe motoarele de căutare este o metodă esențială de promovare a magazinelor online, pentru că afișăm produsele tale direct în rezultatele căutărilor.

Configurăm feed-ul de produse, implementăm și gestionăm campaniile de promovare în Google Shopping și Google Merchant Center.

Dezvoltăm strategia
de email marketing

Prin serviciile de email marketing te ajutăm să-i convingi pe clienții care au cumpărat de la tine să cumpere în continuare!

Experții noștri creează emailuri captivante, care afișează conținut grafic creativ și de înaltă calitate pentru a transforma clienții în clienți fideli și pentru a-ți crește profitul. 

Optimizăm rezultatele
motorului de căutare SEO

Pentru a obține rezultate durabile și pentru a genera mai mult trafic organic, optimizarea SEO a magazinului online este un proces necesar de dezvoltare.

Te ajutăm să crești poziția în Google și identificăm cele mai potrivite cuvintele cheie pentru domeniul tău, care te vor afișa acolo unde te caută audiența!

Creștem rata de conversie

Cu ani de experiență în configurarea și testarea campaniilor de marketing, ne asigurăm că implementăm cele mai bune tehnici de optimizare a conversiilor care ne ajută să îmbunătățim rata de conversie, să reducem abandonul procesului de check-out și să obținem mai multe comenzi. 

De ce să alegi oferta promovare online
de la ROI AGENCY?

Pentru că vei avea acces la o echipă dedicată de profesioniști cu înaltă experiență în SEO și Marketing Digital care depun toate eforturile necesare pentru a-ți crește afacerea la un alt nivel!

Cum putem să îmbunătățim performanța magazinului tău online?

Hai să stabilim o întâlnire reală sau virtuală!