Email Marketing - Construim o conexiune strânsă cu clienții interesați să cumpere de la tine

Email Marketing-ul este o strategie de marketing digitală folosită de mii de companii din întreaga lume pentru a concretiza recunoașterea mărcii, pentru a stimula vânzările și pentru a construi relații de durată cu clienții.

Creăm campanii de email marketing care măresc audiența țintă și menține interesul clienților față de ofertele tale

Promovarea prin email marketing te conectează la clienții potriviți în momentul potrivit!

La ROI AGENCY, configurăm campanii de email marketing care se potrivesc perfect cu obiectivele afacerii tale!

Ne ocupăm de planificare, configurare și sincronizare între platforme, apoi îți prezentăm un plan de conținut informal și vizual care îți reprezintă brandul și îți aduce mai mult interes.

Cum te ajută o campanie
de email marketing?

Deși marketingul prin rețelele sociale pare a fi cea mai benefică metodă de promovare, mulți clienți se arată interesați să descopere noile produse și oferte pe care le primesc în inbox-ul lor.

Campaniile de email marketing oferă noi oportunități pentru magazinele online, fiind un generator de conversii și leaduri cu costuri minime.

Ce oferim printr-o
strategie de email marketing?

Planificăm strategia
de email marketing

Analizăm toate aspectele domeniului tău pentru a înțelege pe deplin obiectivele tale de marketing via email.

Analizăm publicul țintă, analizăm rata de respingere din campaniile anterioare și căutăm noi oportunități pentru a crește interesul clienților și pentru a dezvolta strategia care îți aduce rezultatele așteptate! 

Identificăm stimulii
de cumpărare

Abonarea la newsletter, completarea unui formular de înscriere sau achiziția sunt modalitățile prin care mărim lista de e-mailuri ale audienței.

Pentru a obține interesul noilor vizitatori este important să dezvoltăm un stimul atractiv și benefic, care îi determină să ofere adresa lor de email pentru a beneficia de ofertele tale. 

Facem integrările necesare cu platforma e-Commerce

Platformele de e-Commerce necesită o abordare mai practică când vine vorba de integrarea contului de email marketing cu magazinul online.

Prin aceste integrări, oferim vizitatorilor opțiuni de reducere sau alte beneficii care îi determină să finalizeze o comandă, în timp ce împărtășesc adresa de email pentru alte oferte. 

Creăm conținut atractiv și template-uri interesante

Unul dintre cele mai importante aspecte care arată eficiența campaniilor de email marketing este conținutul.

Nu ajunge prezentarea informală a unei oferte sau promoții, ci e nevoie de un template atractiv, care îi convinge pe utilizatori să deschidă emailul și să dea click pentru a naviga în site. 

Generăm emailuri automate pentru audiența nouă

Urmărim toate aspectele care ar putea crește rezultatele campaniilor de email marketing și, implicit, vânzările.

Creăm un sistem de automatizare prin email pentru a le ura un bun venit noilor utilizatori și pentru a fii siguri că nu omitem vrenici un aspect care ar putea să aducă beneficii rentabile pentru afacerea ta. 

Urmărim și
optimizăm rezultatele

Monitorizarea continuă a campaniilor de email marketing și optimizarea rezultatelor sau analiza campaniilor trecute este una dintre cele mai importante faze în promovarea prin email marketing.

Avem grijă ca eforturile de marketing să fie contorizate și să aducă un plus de valoare magazinului online. 

De ce să alegi serviciile de Email Marketing
de la ROI AGENCY?

Pentru că vei avea acces la o echipă dedicată de profesioniști cu înaltă experiență în SEO și Marketing Digital care depun toate eforturile necesare pentru a-ți crește afacerea la un alt nivel!

Cum putem să îmbunătățim performanța magazinului tău online?

Hai să stabilim o întâlnire reală sau virtuală!