Suntem agenția de marketing digital care obține cel mai bun ROI pentru afacerea ta!

Te ajutăm să optimizezi marketingul online pentru a-ți transforma afacerea într-un generator de comenzi!
Pe scurt, facem toate acele lucruri grele care întăresc strategiile de marketing pentru un succes pe termen lung!

Cum a apărut ROI AGENCY?

„Din 2006 lucrez în marketing și vânzări.

Începând cu 2017, am încălțat papucii de antreprenor și acum știu cum e să fii proprietar de afacere care investește în marketing, nu doar cel care cheltuiește bugete și implementează campanii.

Se vede altfel de aici.”

- Adrian Bularga, fondator ROI AGENCY

Ce facem pentru a ajuta magazinele online să vândă mai mult și mai rentabil?

Suntem o agenție de marketing digital specializată pe toate segmentele de marketing și e-commerce care ajută la îmbunătățirea performanțelor unui magazin online și la creșterea vânzărilor.

Ce știm să facem și facem bine :

Optimizăm prezența ta în motoarele de căutare pentru a genera mai multe rezultate organice și îți ridicăm afacerea peste concurență! 

Citește mai mult!

Planificăm o strategie pe termen lung prin care alimentăm conținutul SEO, generăm mai mulți clienți potențiali și influențăm procesele de conversie. Citește mai mult!

Analizăm magazinul online din 5 direcții importante pentru eCommerce și oferim o nouă perspectivă asupra optimizării corecte a site-ului.  

Citește mai mult!

Creăm strategii și campanii de promovare în Google Ads prin care creștem conversiile și favorizăm rentabilitatea bugetului de marketing investit. 

Citește mai mult!

Urmărim să te aducem cât mai aproape de potențialii tăi clienți prin strategii organice și campanii de promovare plătită în Facebook și Instagram Ads.

Citește mai mult!

Optimizăm strategia de marketing pentru afacerea ta, astfel încât să ridicăm performanța și vizibilitatea site-ului către publicul țintă

Citește mai mult!

Creăm prezența ta în social media cu o tonalitate proprie, persuasivă și autentică, adaptată intereselor și comportamentelor consumatorilor tăi.

Citește mai mult!

Scriem conținutul text optimizat pentru site și magazin online, articole pentru blog și conținut social media atrăgător pentru potențialii clienți.

Citește mai mult!

Planificăm strategia, creăm conținutul și implementăm campania de email marketing pentru a stimula vânzările și pentru a construi relații de durată.

Citește mai mult!

AUDIT ROINTGEN ECOMMERCE - PROCEDURA PRIN CARE RECUPERĂM INVESTIȚIA TA ÎN MARKETING DIGITAL

Pentru a vinde mai mult, trebuie să știi de ce nu vinzi acum.

În 10 zile lucrătoare îți prezentăm un audit integral al magazinului online în care îți arătăm ce trebuie să schimbi pentru a câștiga atenția clienților și pentru a-i convinge să cumpere de la tine!

Echipa ROI AGENCY

Suntem 5 specialiști în marketing digital, SEO, promovare PPC și management social media, copywriting, web design și developing, care lucrează împreună pentru a crea un sistem de marketing care ne aduce mai aproape de obiectivele stabilite!

ADRIAN

Online Marketer și Antreprenor

IULIA

Ecommerce Manager

VALENTIN

PPC Specialist

CRISTINA

SEO/SMM Specialist

VICTOR

DEVELOPER

Vrei să lucrezi cu ROI AGENCY?

Am ajutat antreprenorii cu magazine online din România, Republica Moldova și Europa să crească și să atingă noi orizonturi.

La fel te putem ajuta și pe tine!

Cum putem să îmbunătățim performanța magazinului tău online?

Hai să stabilim o întâlnire reală sau virtuală!